Mirjam Willemsen

Ik ben geboren in Nijmegen. Na de middelbare school ben ik verhuisd naar Leiden en daar begonnen aan de opleiding biomedische wetenschappen aan de universiteit van Leiden. Na 3 jaar werd ik ingeloot voor de opleiding geneeskunde en deze heb ik afgerond in 2002. Na mijn opleiding vond ik het belangrijk eerst ervaring op te doen en heb ik een jaar gewerkt in het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam-Noord. Vervolgens ben ik begonnen aan de huisartsopleiding in Leiden, die ik in 2006 af heb gerond.

BIG-nummer: 09058028701

Kleine chirurgische verrichtingen, gynaecologische behandelingen, zoals het plaatsten van spiralen en het aanmeten van een vaginale ring bij een verzakking, hebben mijn interesse. Binnen de praktijk heb ik als aandachtsgebied de zorg voor patiënten met astma en COPD en daarnaast doe ik ook allergieonderzoek en de behandeling van allergieën. Daarnaast ben ik betrokken bij het onderwijs aan geneeskundestudenten van de universiteit van Maastricht (co-assistenten). Dit laatste doe ik samen met mijn collega Xander Stelten. Ik hoop ook dat ik mijn onderwijsactiviteiten in de toekomst verder uit kan breiden.

Tijdens mijn opleiding heb ik mijn man leren kennen en samen hebben we twee kinderen, Tijme (2007) en Veere (2011). We maken graag verre reizen andere werelddelen. Azië is één van onze favoriete bestemmingen vanwege het heerlijke eten, de relaxte sfeer en het heerlijke weer! Ik kook erg graag en hoop in de toekomst andere werelddelen en keukens te verkennen.

Aanwezigheid

Mirjam Willemsen
morgen Aanwezig
vrijdag Afwezig
maandag Afwezig
dinsdag Aanwezig
woensdag Afwezig

Afspraak maken

Avond & weekend

Huisartsenpost OZL
t. 045 - 577 88 44

E-mail consult

Info & inloggen