Nieuws

Even voorstellen!!

Vanaf 01-10-2019 zal Ellen Wilms, Verpleegkundig Specialiste, ons team komen versterken voor 4 dagen in de week. U kunt een afspraak maken bij haar voor verschillende klachten waaronder, KNO, longklachten, gynaecologische klachten, SOA, klachten van de huid en urinewegen verschillende ingrepen en orthopedische klachten. Tevens heeft ze een passie voor ouderenzorg. Zij voert zelfstandig spreekuur uit voor de patienten die ingeschreven staan bij Dr. Spaans en Dr. Willemsen. Ellen Wilms gaat Nadine Jetten vervangen die ons helaas gaat verlaten voor een andere uitdaging.

Griepvaccinaties

De griepvaccinaties zullen dit jaar op donderdag 14-11-2019 worden gezet. U ontvangt in september uw oproep hiervoor. Heeft u begin oktober nog geen oproep ontvangen, maar wel een indicatie voor de griepspuit, neem dan even contact op met de praktijk.

Inloopspreekuur

Let op! Vanwege de vakantie van Dr. Spaans is er op maandag 29-07-2019 en maandag 12-08-2019 GÉÉN inloopspreekuur.


Vanaf 12-11-2018, iedere maandag van 7.30 tot 8.00 uur kunt u zich hiervoor melden aan de balie.

Voor wie: Patiënten van Dr. Spaans en Dr. Willemsen

Voor meer informatie met welke klachten u op dit spreekuur terecht kunt, zie Praktijk > Inloopspreekuur.

Rijbewijskeuring

Moet u van het CBR een rijbewijskeuring (betreft alleen klein rijbewijs (B)) laten doen door een onafhankelijk arts dan kunt u hiervoor sinds december 2018 terecht bij drs. A.F. Stelten. Deze dienst is alleen berschikbaar indien u GEEN patiënt bent bij Huisartsenpraktijk Heerlen Noord. De kosten bedragen 40,00 euro (contant te voldoen na de keuring). 

Vakantie huisartsen.

Van 31-12-2018 zijn huisartsen drs. L. Spaans en drs. A.F. Stelten met vakantie en derhalve niet in de praktijk aanwezig. 

Griepvaccinaties

De griepvaccinaties worden op 1 november in de middag tussen 14.00-16.30 gezet. Heeft u geen oproep gehad, neem dan contact op met de praktijk.