Nieuwsbrief

Op deze pagina kunt u onze meest recente nieuwsbrieven teruglezen.

Heerlen, 13-05-2019


Geachte mevrouw, meneer, 


Zoals de meesten van u inmiddels wel gehoord hebben is dokter Willemsen helaas weer getroffen door een terugkerende ziekte. Zij zal daarom langdurig afwezig zijn.

Om de goede zorg, die u van ons gewend bent, te kunnen blijven leveren zijn we helaas genoodzaakt tot enkele organisatorische aanpassingen.

Omdat het voor dokter Spaans niet mogelijk is om alle patiënten van dokter Willemsen over te nemen zijn we op zoek gegaan naar vaste vervanging om de continuïteit van de zorg zoveel mogelijk te waarborgen met een vertrouwd gezicht.

 

Door het wegvallen van dokter Willemsen zal dokter Spaans, de niet patiënt gebonden taken van haar over moeten nemen. Hierdoor moet zij haar werkdagen aanpassen en anders indelen om deze taken te vervullen en nog ruimte over te houden voor haar privé leven.


De komende tijd zal het slechts per dag mogelijk zijn een afspraak te maken met dokter Spaans, afspraken vooruit zullen niet meer worden gemaakt zodat zij flexibel de overige taken in kan vullen en sturing kan blijven geven aan het zorgteam.


Wij begrijpen dat dit voor u ook een bepaalde aanpassing vraagt, maar we zijn ervan overtuigd dat dit de beste manier is om de goede zorg te blijven bieden zoals u die van ons gewend bent en de toekomst van ons team veilig te stellen.


Uw blijken van waardering naar het team, en naar dokter Willemsen in het bijzonder zijn, in deze zware tijden, hartverwarmend. We hebben daar als team veel steun aan.

We merken echter ook dat het veel emotionele energie kost om iedere keer te bespreken  hoe het met onze lieve collega gaat. Wij hebben daarom besloten om u op de hoogte te houden middels de nieuwsbrief als er ontwikkelingen zijn rond het ziekte proces van dokter Willemsen. Het blijft altijd mogelijk bij bijzondere vragen dit te bespreken met de praktijk manager Luke Wand.


Omdat Dokter Willemsen wordt behandeld in het Zuyderland ziekenhuis, willen wij u vragen haar privacy te respecteren mocht u haar daar tegenkomen. 


Als team zetten we onze schouders onder deze nieuwe uitdaging en rekenen op uw steun.

U maakt ook deel uit van ons team en met elkaar willen we niets anders dan dat onze ijzersterke collega zich weer beter gaat voelen. 


Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u altijd terecht bij onze praktijk manager, 

Luke Wand, Mailadres: luke.wand@hphn.nl


Met vriendelijke groet


Het team van praktijk Heerlen Noord.


In het leven draait het 10% om wat er met je

gebeurt, en 90% om hoe jij daarop reageert.


C.R. Swindoll

Nieuwsbrief huisartsenpraktijk Heerlen-Noord


Heerlen,          28-03-2019


Beste patiënt,

Graag vragen wij uw aandacht voor de eerste editie van onze nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief willen wij u graag informeren over de volgende onderwerpen. 1. Het inloopspreekuur van Dr. Spaans en Dr. Willemsen. 2. Onze e-services. 3. De diabetes challenge.

 

Inloopspreekuur

Wilt u ook even snel bij uw huisarts terecht? Iedere maandag (behalve op feestdagen) is er tussen 7.30 en 8.00 uur inloopspreekuur, u kunt zich hiervoor melden aan de balie. Dit spreekuur is alleen bedoeld voor kleine klachten, wilt u weten waarvoor u terecht kunt? Kijk dan op onze website https://www.hphn.nl/praktijk/inloopspreekuurof vraag de folder bij de assistente. Let op: dit spreekuur is alleen bedoeld voor patiënten van Dr. Spaans en Dr. Willemsen.   

E-services

E-service is uw persoonlijke gezondheidsdossier online en geeft u de mogelijkheid om gezondheidszaken makkelijk en snel te regelen. Hierbij kunt u per mail beveiligd een vraag stellen aan uw huisarts en kunt u ook online een afspraak inplannen.  In verband met de privacy moet u zich hiervoor persoonlijk aanmelden bij de balie. U krijgt dan een inlogcode van ons die u kunt blijven gebruiken. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.hphn.nl.

Diabetes Challenge

Wilt u ook graag meer bewegen, deelnemen aan een groepsactiviteit en dit alles onder begeleiding? Doe dan mee aan de diabetes challenge. Er word wekelijks gewandeld met gelijkgestemden, u mag zich ook aanmelden als u geen diabetes heeft! We starten op 3 april met een informatieavond bij fysiotherapie Heerlen-Noord. Vanaf dan word er weer wekelijks gewandeld met als kers op de taart de officiële diabetes challenge op 28-09-2019 in Den Haag. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met fysiotherapie Heerlen-Noord 045-5631865.

Avond & weekend

Huisartsenpost OZL
t. 045 - 577 88 44

E-mail consult

Info & inloggen