Lucienne Spaans

Sinds 2007 ben ik werkzaam in de praktijk, en vanaf 2009 praktijkhouder samen met mijn collega Mirjam Willemsen. Mijn opleiding geneeskunde heb ik in Leuven voltooid, vervolgens heb ik de huisartsopleiding in Maastricht afgerond. Mijn aandachtsgebieden zijn diabetes mellitus zorg (zorg bij suikerziekte) en palliatieve zorg (zorg in de laatste levensfase).

Ik kom uit een gezin van 3 kinderen waarvan mijn tweeling broer en ik de jongsten zijn. Ik heb 16 jaar aan het Gardameer in Italië gewoond en ben dan ook tweetalig (Nederlands en Italiaans) opgevoed. Aansluitend ben ik naar België verhuisd waar ik 11 jaar gewoond heb. Inmiddels woon ik sinds 2008 in het prachtige Limburg. Mijn man is een Franstalige Belg en daarom spreekt hij thuis met onze twee jongens Frans. Zelf spreek ik Nederlands tegen ze zodat ze, net als ik, tweetalig opgroeien.

Mijn opleiding geneeskunde heb ik in Leuven voltooid, vervolgens heb ik de huisartsopleiding in Maastricht afgerond. Mijn aandachtsgebieden zijn diabetes mellitus zorg (zorg bij suikerziekte) en palliatieve zorg (zorg in de laatste levensfase).

Ik voel me bevoorrecht dat ik een van de mooiste en leukste vakken mag uitvoeren: dicht bij de mens staan, samen zoeken naar oplossingen of elkaar moed inspreken. Ik geniet er iedere dag van. Ondanks de vele problemen die voorbij komen, lukt het me om elke dag te lachen samen met de mensen die ik ontmoet, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Aanwezigheid

Lucienne Spaans
vandaag Afwezig
maandag Afwezig
dinsdag Afwezig
woensdag Afwezig
donderdag Afwezig

Afspraak maken

Avond & weekend

Huisartsenpost OZL
t. 045 - 577 88 44

E-mail consult

Info & inloggen